Behandlingar från varumärken

AHA/PHA peeling

AHA och PHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelseprocess. Är din hud grå och livlös med stora porer så är denna behandling perfekt för din hud. Du får en klar och jämn hy med ökad lyster och spänst. Görs med fördel som en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka.

590:- / 800:-

Age pro-aging SG

Har du en mogen hud och rynkor börjar träda fram. Känns den trött, livlös och kanske till och med stressad. Då är detta behandlingen du söker. Denna behandling väcker hudens inre koder. Behandlingen återskapar den naturliga fysiologiska mekanismen och ersätter hudens nedbrutna byggstenar och därigenom reaktiverar hudens naturliga skönhet med en tredubbel effekt. Nu med den nya guldmasken som innehåller ljusreflekterande guldpartiklar, formulerad för att förhindra och minska de första tecknen på åldrande. En behandlande mask som jobbar på att återbilda och förnya hudens spänst och lyster. Behandlingen anpassas utifrån det behov din hud har vid behandlingstillfället för att uppnå maximal effekt.
 • Pro-aging staminal Goldbehandling: Huvudsakligen indikerad för de första rynkorna, för tidigt åldrande och förlust av lyster. Tillför näring, vitaliserar huden, ger omedelbar mjukhet och en strålande lyster.

  1400:- 
 • Pro-aging premiumbehandling: Indikeras för de uttalade rynkorna, hudåldrande och förlorad spänst. Avslappnande och spänstgivande. Ger ett mer tonat utseende med synligt omdefinierand volym och kontur.

  1400:- 

Lifting Code fuktgivande & åtstramande behandling

Känns din hud fuktfattig och slapp, då är det denna behandling du ska välja. Behandlingen kickar igång både collagen och elastinproduktionen vilket gör att huden får förbättrad fasthet och kontur. Lyster och spänsten kommer tillbaka och huden blir rejält genomfuktad. Görs med fördel som en kur om 5 behandlingar 1ggr/vecka. 

1285:-

De-OX C-vitaminbehandling med antioxiderande effekt 

En behandling som ger den unga huden mer lyster och motståndskraft. Den mogna huden får skydd och en intensiv antiage effekt som är utslätande och återuppbyggande. Huden får ny energi och elasticitet. Hög koncentration av c-vitamin skyddar från miljöpåverkan (fria radikaler) och hudens åldrande. Hudens försvar och reparationsförmåga ökar. För maximal effekt rekommenderas en kur om 5 behandlingar 1-2 ggr/veckan. Fungerar även som en boost vid behov. 

1285:-

De-Sense Instant Relief, för känslig hy med röda kinder 

En lugnande och stärkande behandling för dig med känslig hud som lätt blir röd. Kanske har du ytliga kärl, vistas i kallt klimat eller sitter mycket framför datorn. Denna behandling lugnar omedelbart, reparerar och stärker din hud så den blir mindre känslig. För bästa resultat rekommenderas en kur om fem behandlingar 1ggr/ veckan. Fungerar även som enstaka behandling vid behov. 

1100:-


Skin Regimen

En innovativ, lystergivande och föryngrande AHA-behandling. Mjukar upp linjer, lyfter och reducerar ålderstecken. Innehåller superfoods. Bindvävsmassage stärker vävnad och muskler och ger ett omedelbart synligt lyft. Rekommenderas som kur på 5 gånger, 1ggr/vecka.
 • Recover Touch: En supernärande behandling som har en reparerande och skyddande effekt mot fria radikaler. Innehåller bland annat Gojibär (en mycket antioxidativ ingrediens som neutraliserar) och exlusiva oljor (som stärker upp hudens naturliga försvar). En mycket skön och avslappnande behandling. Rekommenderas till en näringsfattig torr och trött hud. En återfuktande och reparerande behandling som passar utmärkt efter vistelse i sol och/eller i hårt vinterklimat. Comfort Touch ansiktsmassage löser upp spänningar, stress och trötthet samtidigt som vävnaderna revitaliseras och syresätts. Resultatet blir mjuk och silkeslen, med lyster.

  1200:- 
 • Remedy: En oparfymerad reparerande, stärkande och lugnande behandling. Rekommenderas för känslig och skör hud som lätt blir röd. Rekommenderas även för enklare Rosacea. Slätar ut och återuppbygger den skyddande hudbarriären. Rosacea kännetecknas av uppblossande rodnad (till följd av stress, temperaturväxlingar, konsumtion av alkohol eller kryddstark mat) och konstant rodnad i centrala partier av ansiktet (kinder, näsa, haka och panna). Behandlingen är även bra vid mycket uttorkad hud efter vistelse i sol och/ eller i hårt kallt klimat.

  1200:-

Varmt välkommen att boka din ansiktsbehandling via telefon 018- 15 82 02, om du saknar svar går det bra att tala in ett meddelande för återkoppling.