Behandlingar från varumärken

skin-regimen-hudvård
Skin Regimen 1050 :- 

En exfolierande (koldioxidneutral) behandling inspirerad av både Qigong och Ayurveda. En mycket effektiv och samtidigt avstressande behandling, som motverkar effekterna av stress och föroreningar. Behandlingen skräddarsys efter din huds behov vid behandlingstillfället. Känns huden livlös och grå eller ojämn och rynkig, kanske fuktfattig med fina linjer- eller dränerad, näringsfattig och extremt torr. Då är det här behandlingen för dig. En välgörande peel med skön massage. Passar alla hudtyper. Görs vid behov när du vill få ett snabbt och säkert resultat.
bioline-hudvård

AHA/PHA peeling 530 :- / 715 :-

AHA och PHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelseprocess. Är din hud grå och livlös med stora porer så är denna behandling perfekt för din hud. Du får en klar och jämn hy med ökad lyster och spänst. Görs med fördel som en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka.
bioline-hudvård

Age pro-aging SG

Har du en mogen hud och rynkor börjar träda fram. Känns den trött, livlös och kanske till och med stressad. Då är detta behandlingen du söker. Denna behandling väcker hudens inre koder. Behandlingen återskapar den naturliga fysiologiska mekanismen och ersätter hudens nedbrutna byggstenar och därigenom reaktiverar hudens naturliga skönhet med en tredubbel effekt. Nu med den nya guldmasken som innehåller ljusreflekterande guldpartiklar, formulerad för att förhindra och minska de första tecknen på åldrande. En behandlande mask som jobbar på att återbilda och förnya hudens spänst och lyster. Behandlingen anpassas utifrån det behov din hud har vid behandlingstillfället för att uppnå maximal effekt.
  • Pro-aging staminal Goldbehandling 1275:- Huvudsakligen indikerad för de första rynkorna, för tidigt åldrande och förlust av lyster. Tillför näring, vitaliserar huden, ger omedelbar mjukhet och en strålande lyster.

  • Pro-aging premiumbehandling 1375 :- Indikeras för de uttalade rynkorna, hudåldrande och förlorad spänst. Avslappnande och spänstgivande. Ger ett mer tonat utseende med synligt omdefinierand volym och kontur.
bioline-hudvård

Lifting Code fuktgivande & åtstramande behandling 1170 :-

Känns din hud fuktfattig och slapp, då är det denna behandling du ska välja. Behandlingen kickar igång både collagen och elastinproduktionen vilket gör att huden får förbättrad fasthet och kontur. Lyster och spänsten kommer tillbaka och huden blir rejält genomfuktad. Görs med fördel som en kur om 5 behandlingar 1ggr/vecka.
bioline-hudvård

De-OX C-vitaminbehandling med antioxiderande effekt 1170 :-

En behandling som ger den unga huden mer lyster och motståndskraft. Den mogna huden får skydd och en intensiv antiage effekt som är utslätande och återuppbyggande. Huden får ny energi och elasticitet. Hög koncentration av c-vitamin skyddar från miljöpåverkan (fria radikaler) och hudens åldrande. Hudens försvar och reparationsförmåga ökar. För maximal effekt rekommenderas en kur om 5 behandlingar 1-2 ggr/veckan. Fungerar även som en boost vid behov.
bioline-hudvård

De-Sense Instant Relief, för känslig hy med röda kinder 975:-

En lugnande och stärkande behandling för dig med känslig hud som lätt blir röd. Kanske har du ytliga kärl, vistas i kallt klimat eller sitter mycket framför datorn. Denna behandling lugnar omedelbart, reparerar och stärker din hud så den blir mindre känslig. För bästa resultat rekommenderas en kur om fem behandlingar 1ggr/ veckan. Fungerar även som enstaka behandling vid behov.

skin-regimen-hudvård
Skin Regimen

En innovativ, lystergivande och föryngrande AHA-behandling. Mjukar upp linjer, lyfter och reducerar ålderstecken. Innehåller superfoods. Bindvävsmassage stärker vävnad och muskler och ger ett omedelbart synligt lyft. Rekommenderas som kur på 5 gånger, 1ggr/vecka.
  • Recover Touch 970:- En supernärande behandling som har en reparerande och skyddande effekt mot fria radikaler. Innehåller bland annat Gojibär (en mycket antioxidativ ingrediens som neutraliserar) och exlusiva oljor (som stärker upp hudens naturliga försvar). En mycket skön och avslappnande behandling. Rekommenderas till en näringsfattig torr och trött hud. En återfuktande och reparerande behandling som passar utmärkt efter vistelse i sol och/eller i hårt vinterklimat. Comfort Touch ansiktsmassage löser upp spänningar, stress och trötthet samtidigt som vävnaderna revitaliseras och syresätts. Resultatet blir mjuk och silkeslen, med lyster.
  • Remedy 970:- En oparfymerad reparerande, stärkande och lugnande behandling. Rekommenderas för känslig och skör hud som lätt blir röd. Rekommenderas även för enklare Rosacea. Slätar ut och återuppbygger den skyddande hudbarriären. Rosacea kännetecknas av uppblossande rodnad (till följd av stress, temperaturväxlingar, konsumtion av alkohol eller kryddstark mat) och konstant rodnad i centrala partier av ansiktet (kinder, näsa, haka och panna). Behandlingen är även bra vid mycket uttorkad hud efter vistelse i sol och/ eller i hårt kallt klimat.

bioline-hudvård
NYHET! Therra Fusion- Hydrating Path / Pro-Age Path 1100 :-

Denna behandling är en mjuk och avstressande behandling med en uppstramande effekt. Hudens skyddsbarriär stärks och gör huden mer motståndskraftig. En vitaminfylld mask reparerar trött och glåmig hud och du får njuta av en avstressande massage med uppstramande effekt. Therra Fusion är en ekologisk certifierad serie som bl.a. ger skydd mot blått ljus och miljöföroreningar. Rekommenderas som en kur om fem gånger 1 ggr/ veckan för bästa resultat och längre varaktighet. Fungerar även som enstaka behandling vid behov.

Varmt välkommen att boka din ansiktsbehandling via telefon 018- 15 82 02, om du saknar svar går det bra att tala in ett meddelande för återkoppling.