FAQ

Frequently asked questions

Här samlar vi de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte det du söker? Skriv till oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Varför kan man inte boka online? 

Bokning via telefon säkerställer att du som kund får rätt behandling och den effekt du önskar. Via telefon kan du beskriva vad du vill ha hjälp med, bolla tankar och få rådgivning. 
Om du saknar svar går det bra att tala in ett meddelande för återkoppling


Hur gör jag en retur?

Om du önskar returnera en vara vänligen skriv till info@hudvardskliniken.se. Du har alltid 14 dagar öppet köp från det att du har mottagit produkten. Självklart får du även byta/ lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd eller ångrar dig. Detta förutsatt att produkten är oanvänd och i obruten originalförpackning. Eventuella återbetalningar sker genom insättning på samma bankkonto som betalning utfördes ifrån. Återbetalningen sker inom några dagar från avslutat ärende.


När får jag mitt paket?

Normal leveranstid är 1-4 dagar. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, om detta skulle ske meddelas kund via mejl. Om du vill slippa fraktkostnader och påskynda processen kan du välja att hämta din order på våran Hudvårdsklinik i Uppsala. Glöm i så fall inte att kolla klinikens öppetider!

Kontaktformulär