Om Hudvårdskliniken

Besök Hudvårdskliniken för en heltäckande upplevelse av professionell hudvård, där Maria vägleder dig till en frisk och strålande hud!

Auktoriserad och diplomerad hudterapeut med över 30 års erfarenhet. Hudvårdskliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster exempelvis djuprengöring, ansiktsbehandlingar, vaxning och färgning av ögonbryn/fransar. I samband med behandling får du professionell vägledning och råd kring vilken hudvårdsrutin som passar dig och dina unika behov. Här hittar du också handplockade produkter av högsta kvalitet. Produkterna är dermatologiskt testade och vi är stolta över att arbeta med leverantörer som delar våra värderingar om kvalitet, effektivitet och hållbarhet.
Behandlingsrummet på Hudvårdskliniken har en trivsam atmosfär för att ge dig en avkopplande upplevelse. Oavsett om du besöker Hudvårdskliniken för första gången eller är en återkommande kund så kan du känna att du är i professionella händer. Målet är att lämna dig med en känsla av välbefinnande. Du är alltid varmt välkommen till Hudvårdskliniken.